НОВИНИ

Netflix запускає функцію перенесення профілю на новий обліковий запис. Навіщо вона потрібна?

18 Жовтня 2022, 16:48
2 хв читання
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
Додати в закладки

Будь-яку статтю можна зберегти в закладки на сайті, щоб прочитати її пізніше.

Режим читання збільшує текст, прибирає все зайве зі сторінки та дає можливість зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.
Режим читання

Режим читання збільшує текст, прибирає все зайве зі сторінки та дає можливість зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.

Netflix запускає функцію перенесення профілю на новий обліковий запис. З її допомогою користувачі зможуть зберегти історію переглядів та інші налаштування, якщо вирішать покинути спільний акаунт, повідомляє Engadget.

Що сталося

Netflix анонсувала функцію перенесення профілю на новий обліковий запис. Вона стане доступна для всіх користувачів з 24 жовтня. Перенесення профілів увімкнуть автоматично у всіх країнах, крім Південної Кореї та США. Функція дозволить зберегти історію переглядів та налаштування, якщо вирішите покинути спільний акаунт.

У компанії зазначили, що про доступність нового інструменту користувач дізнається з електронного листа, який прийде на його пошту. Після цього функція «Перенести профіль» буде доступна із випадаючого меню при наведенні стрілки на іконку вашого профілю.

Раніше ми писали, що Netflix запустив новий дешевий тариф з рекламою. Він називається Basic with Ads («Базовий з рекламою») і коштує $6,99 на місяць. Тепер стрімінговий сервіс анонсував нову функцію перенесення свого профілю на новий обліковий запис.

Знайшли помилку? Виділіть її і натисніть Ctrl+Enter

Завантаження...