preview preview
Нова функція

Слухай статті з Respeecher

Нова функція дозволяє слухати статті в зручному форматі завдяки технології від Respeecher. Насолоджуйтесь контентом у будь-який час – у дорозі, під час тренувань або відпочинку.
preview
00:00 00:00
Наступні статті
    Завантажується ⟳
    Голос
    Вибір голосу
      player background
      Вибір голосу
        Наступні статті
          Завантажується ⟳
          00:00 00:00
          НОВИНИ

          LinkedIn повідомляє користувача, якщо ви переглянули його профіль — ось як це вимкнути

          04 Березня 2024, 15:00
          2 хв читання
          Додати в закладки

          Будь-яку статтю можна зберегти в закладки на сайті, щоб прочитати її пізніше.

          Юлія Ткач Ексголовна редакторка
          Режим читання збільшує текст, прибирає всю зайву інформацію зі сторінки і дозволяє зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.
          Режим читання

          Режим читання збільшує текст, прибирає всю зайву інформацію зі сторінки і дозволяє зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.

          Wired нагадує, як змінити налаштування профілю у LinkedIn, щоб користувач, чию сторінку ви переглядали, не побачив, хто це був. Ми вибрали головне.

          Що сталося

          За замовчуванням, коли ви переглядаєте чийсь LinkedIn-профіль (звичайно ж, залогінившись в системі), соцмережа надсилає цьому користувачу сповіщення, хто був у нього на сторінці. Користувачі, які мають платну підписку, отримують повніший доступ до даних про відвідувачів. Можуть поглянути повний список усіх, хто переглядав їхній профіль протягом останнього року.

          Проте є спосіб приховати відвідування чужих сторінок.

          Як це зробити

          Натисніть на зображення вашого профілю у верхньому правому куті вікна браузера, а потім виберіть «Налаштування та конфіденційність». На лівій бічній панелі натисніть «Видимість», а потім «Параметри перегляду профілю». Тут ви можете вибрати один з трьох варіантів.

          • «Ваше ім’я та заголовок» — опція за замовчуванням. Той чию сторінку ви відвідали, бачитиме вашу фотографію і опис роботи.
          • «Конфіденційні характеристики профілю» — у разі її активації, показує іншим користувачам резюме, вашу професію і місце проживання.
          • «Конфіденційний режим» — дозволяє вам переглядати сторінку будь-якого користувача анонімно.

          Зауважимо, що ці налаштування працюють і зворотно: ви також не зможете бачити, коли інші люди переглядають ваш профіль, якщо оберете, наприклад, третій варіант.

          Знайшли помилку? Виділіть її і натисніть Ctrl+Enter

          Партнерські матеріали

          Замовлень стало більше, а команда не зросла: як компанія FROLOV прискорила виробництво без найму нових людей?
          01 ТЕХНОЛОГІЇ
          Замовлень стало більше, а команда не зросла: як компанія FROLOV прискорила виробництво без найму нових людей?
          Нова робота — це добре. А нова зарплата? Як robota.ua та BRND WGN створювали нову рекламну кампанію
          02 БІЗНЕС
          Нова робота — це добре. А нова зарплата? Як robota.ua та BRND WGN створювали нову рекламну кампанію
          «(Не) йдіть у великі відомі компанії»: CMO nove8 про те, чи впливає назва бренду на можливості для росту
          03 БІЗНЕС
          «(Не) йдіть у великі відомі компанії»: COO nove8 про те, чи впливає назва бренду на можливості для росту
          Як облаштували робочі місця люди, які цілий день працюють за екраном
          04 БІЗНЕС
          Як облаштували робочі місця люди, які цілий день працюють за екраном
          Завантаження...