НОВИНИ

SpaceX запустить супутник із екраном для трансляції реклами у космосі

10 Серпня 2021, 16:00
2 хв читання
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
Додати в закладки

Будь-яку статтю можна зберегти в закладки на сайті, щоб прочитати її пізніше.

Настя
Анастасія Шкальова Авторка, пишу про інновації та нетривіальні бізнес-історії
SpaceX запустить супутник з екраном для трансляції реклами у космосі
Режим читання збільшує текст, прибирає все зайве зі сторінки та дає можливість зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.
Режим читання

Режим читання збільшує текст, прибирає все зайве зі сторінки та дає можливість зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.

Компанія SpaceX та канадський стартап Geometric Energy Corporation розробляють супутник із екраном. Він транслюватиме рекламу з відкритого космосу, пише Business Insider.

Що сталося

Cупутник CubeSat отримає піксельний екран, який буде демонструвати рекламу в космосі. На орбіту його доставить ракета SpaceX Falcon 9.

Крім екрану, супутник матиме камеру, яка буде закріплена на своєрідній палиці для селфі. Вона зніматиме рекламу і транслюватиме її в прямому ефірі в YouTube та Twitch.

SpaceX запустить супутник із екраном

Зображення: Daily Mail

Як купити рекламу в космосі

Для замовлення реклами у відкритому космосі знадобляться п’ять видів токенів  — Beta, Rho, Gamma, Kappa та XI. Перші два дозволять обрати місце розташування реклами на екрані, Gamma та Kappa яскравість і колір, а XI тривалість показу.

Придбати токени можна за криптовалюту Ethereum. У майбутньому також можна буде розраховуватися Dogecoin. Вартість токенів поки невідома.

Знайшли помилку? Виділіть її і натисніть Ctrl+Enter

Завантаження...