Досвід і думки

Що читає, слухає та на кого підписана Ольга Дралова з HTC VIVE

01 Червня 2019, 15:04
4 хв читання
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
Додати в закладки

Будь-яку статтю можна зберегти в закладки на сайті, щоб прочитати її пізніше.

dmitriy-koshelnik
Дмитро Кошельник Придумую теми, редагую тексти, пишу про компанії і підприємців, чіпляюся до фактів.
Режим читання збільшує текст, прибирає все зайве зі сторінки та дає можливість зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.
Режим читання

Режим читання збільшує текст, прибирає все зайве зі сторінки та дає можливість зосередитися на матеріалі. Тут ви можете вимкнути його в будь-який момент.

У рубриці Vector Procrastinator ми розпитуємо героїв про те, що вони читають, слухають і ким надихаються. Цього разу свої плейлісти, віртуальні книжкові полиці та підписки нам показала регіональний директор HTC VIVE Ольга Дралова.

Що читає

Я нерідко купую одну книгу одночасно у двох форматах. Зручно вдома перед сном тримати друкований формат, а в дорозі продовжити читання в електронному.

Пораджу дві книги з класичної літератури: «Мартін Іден» Джека Лондона та «Нічний портьє» Ірвіна Шоу. Ці твори дещо спустошують або радше обнуляють відчуття. Це дуже ефективно, коли у читача накопичились негативні емоції.

Наразі читаю «Нехай будуть з вами інновації. Як ізраїльська винахідливість рятує світ» Аві Йоріша, яку нещодавно придбала на «Книжковому арсеналі». Обожнюю Ізраїль, і зокрема Тель-Авів. Ізраїльтяни для мене — це феноменальна нація у побудові своєї державності. Нам є чому в них повчитися.

Що дивиться

Я дивлюсь різні жанри, частіше фантастику, фільми про космос. Це абстрагує і дозволяє відчувати світ ширше. Можу виділити стрічку «Прибуття» — небанальний сюжет про інопланетну цивілізацію.

За останні чотири роки подивилась максимум чотири серіали. Один з них — «Чорнобиль», що вже встиг стати шедевром від HBO. Він зловісно занурює в атмосферу однієї з безжальних техногенних катастроф у світовій та українській історії. Команда дуже круто зобразила декорації радянського часу.

Любителям наукової фантастики сподобається серіал «Модифікований карбон», в якому автори пропонують своє бачення розвитку людства і технологій.

 

Якими додатками користується

У роботі мій фаворит Spark — найбільш зручний поштовий сервіс від української компанії Readdle, має розкішну функціональність і максимально інтуїтивний UX.

Коли не встигаю на тренування в зал, відкриваю додаток від Nike для ранкової йоги. Також подобається застосунок Headspace — у ньому є інструкції з медитації, музика перед сном. Варто придбати платну версію, в якій значно більше контенту.

Ким надихається

Ситуативно можуть надихати історичні постаті та діячі, винахідники, вчені, митці від Сальвадора Далі до Ілона Маска.

Серед людей, що поруч, надихає мій чоловік Олег Маленков, який у молодому віці з партнером запустив декілька інноваційних продуктів та компанію Concepter. Наразі він займається венчурними інвестиціями у фонді TA Ventures. Дослухаюсь до його порад в професійних питаннях.

Радію результатам друзів, які починали свої бізнеси з нуля: Макс Фролов (CEO компанії DataRoot), Вірослава Новосильна (СЕO SlovaTechPR), Дарія Лещенко (CEO & Partner SupportYourApp).

На кого підписана

Можу порадити Любомира Остапіва та його філософію з ведення сімейного бюджету. Він розповідає про ефективні підходи в плані фінансів, планування витрат та вміння заощаджувати. Це актуально, скільки б ви не заробляли. Також класний контент у «Телебачення Торонто», вони роблять якісну сатиру на суспільні події.

Яку музику слухає

Я користуюсь послугами коворкінгу, тому без навушників майже не працюю. Слухаю hip-hop, trip-hop, експериментальну музику та альтернативу.

Мій плейліст з 5 треків:

  • Sevdaliza — Sirens of the Caspian
  • Sevdaliza — Soul Syncable
  • Ari Lennox & J.Cory — Shea Butter Baby
  • Die Antwoord — Street Light
  • ¿Teo? — Américano

Знайшли помилку? Виділіть її і натисніть Ctrl+Enter

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Досвід і думки
Закон сили для VC та митці проти ШІ. Дайджест Віктора Захарченка, COO Unicorn Nest
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
17 Квітня 2024, 13:00 7 хв читання
Досвід і думки
Спілкування з файлами, кредити Amazon та фото в епоху VR. Дайджест Віктора Захарченка, COO Unicorn Nest
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
10 Квітня 2024, 14:10 6 хв читання
БІЗНЕС З регіонів, пристрасті й легкості. Як розвивається ростерія та мережа кавʼярень Bacara Coffee
З регіонів, пристрасті й легкості. Як розвивається ростерія та мережа кавʼярень Bacara Coffee 
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
08 Квітня 2024, 14:30 10 хв читання
БІЗНЕС
Мисливці за ІТ-геніями: які софт-скіли українських розробників є магнітом для іноземних компаній 
Матеріал успішно додано в закладки Досягнуто максимальної кількості закладок
06 Квітня 2024, 18:58 6 хв читання
Завантаження...